Muffins cu iaurt și lămâie (fără gluten)
Dificultate: ușoară
Cantitate: 12 muffins
Ingrediente
-
1 pahar de iaurt cu lămâie (125 ml)
-
1/2 pahar de zahăr tos
-
2 ouă
-
4 pahare de amestec pentru prăjituri fără gluten
-
1 pahar de lapte
-
1/2 pahar de ulei de arahide
-
Coaja rasă de la o lămâie netratată
(paharul = același recipient de iaurt gol, folosit ca unitate de măsură)
Mod de preparare
-
Amestecă iaurtul cu laptele și uleiul până se omogenizează.
-
Separat, bate ouăle cu zahărul, apoi adaugă-le peste compoziția cu iaurt, amestecând cu un tel.
-
Încorporează treptat amestecul pentru prăjituri fără gluten și coaja rasă de lămâie.
-
Când aluatul devine omogen, toarnă-l în forme pentru muffins, aproape până la margine.
-
Coace la 180°C timp de aproximativ 20 de minute. Fă testul cu scobitoarea pentru a verifica dacă sunt copți.
Te-ar mai putea interesa
90 MDL
Prețul este indicat pentru 1 Buc
Colorant alimentar alb perlat, 25g WS-P-088 Food colours
Adaugă în coș
50%
74.95 37.48 MDL
Prețul este indicat pentru 1 Set
Paie, Abena Gastro, 19,5cm, Ø8mm, maro, hartie 100 buc
Adaugă în coș
140 MDL
Prețul este indicat pentru 1 Kg
Vizyon – Pastă de zahăr albă pentru flori și dantele -Gum Paste- 1kg
Adaugă în coș
30%
49 34.3 MDL
Prețul este indicat pentru 1 Buc.
Orez expandat in ciocolata alba OPAL GPR
Adaugă în coș
6.9 MDL
Prețul este indicat pentru 1 Buc.
Forma din hirtie EGG-SHAPED GR.100 G9F15021 NV
Adaugă în coș