Floricele de ciocolată cu caise
Acest popcorn acoperit cu ciocolată Callebaut Gold și combinat cu bucăți mici de caise uscate savuroase
livrează oricui o criză de răsfăț cu fiecare mușcătură. Acest deliciu e binevenit seara, în cercul familiei sau a prietenilor pentru a complete atmosfera de cinema.
Ingrediente:
• 15 g unt de cacao
• 100 g porumb
• 300 g Callebaut -ciocolată belgiană de aur - Gold
• 250 g caise uscate
Mod de preparare:
1. Puneți untul de cacao într-o cratiță mare cu un capac.
2. Încălziți untul la foc mediu timp de un minut și apoi adăugați porumbul.
3. Puneți capacul și lăsați porumbul să înceapă a se pregăti.
4. Asigurați-vă că îi dați puțină agitație, dar păstrând capacul deasupra, pentru a nu-i da voie
porumbului să ardă.
5. Când auziți încetinirea pocniturilor, opriți căldura și lăsați timp de 2 minute înainte de a
scoate capacul.
6. Scoateți popcornul din cratiță și puneți-l într-un castron să se răcească.
7. Topiți Callebaut Gold Chocolate Callets într-un castron de plastic în cuptorul cu microunde
(încercați să nu obțineți ciocolata prea fierbinte).
8. După,amestecați în ea floricelele și adăugați si caisele uscate.
9. Iar după 5 minute de stat la frigider poftă bună și vizionare plăcută.