Cheesecake la pahar cu căpșuni
Baza de biscuit
50 g biscuiți digestivi
15 g unt
1 linguriță zahar brun
1 linguriță scorțișoară
Crema cheesecake
140 g crema de branza
80 g frișcă
30 zahar pudra
Vanilie
Capsuni pentru decor
Perle albe de ciocolata pentru decor
Mod de preparare:
1. Topim untul și îl lăsăm deoparte.
2. Într-un robot mic de bucătărie, blendam biscuiții digestivi cu zahar și scorțișoară pana obținem o pudra fina.
3. Combinam biscuiții cu unt pana obținem un amestec ușor umed.
4. Umplem paharele de desert cu 1-2 lingurițe.
5. Pentru crema cheesecake, amestecam cu telul crema de brânză cu frișcă, zahar pudra și vanilie.
6. Umplem paharele cu posul.
7. Taiem capsunile in sferturi și decoram cheesecake - ul.
8. Se pot adăuga și perlute de ciocolata alba.
Poftă bună!
Te-ar mai putea interesa

70%
36.35 10.91 MDL
Prețul este indicat pentru 1 Buc
Amestec pentru patiserie fara gluten 500g, Molino Chiavazza 8 % TVA
Adaugă în coș
113.4 MDL
Prețul este indicat pentru 1 Buc
Forma silicon 15 Praline 3x3x1.5 cm 17014 CSL
Adaugă în coș
85 MDL
Prețul este indicat pentru 1 Buc
Decoratiuni din zahar mix: inimioare/perle/bastoane - roz/albe/rosii,100g 71486 GPR
Adaugă în coș
290 MDL
Prețul este indicat pentru 1 Buc
Forma din silicon semisfera, 28 cavitati, ø 3 x h 1,5 cm, 9260430 DER
Adaugă în coș
2265 MDL
Prețul este indicat pentru 5 Kg
Ciocolata cu lapte ALUNGA 5 kg CHM-Q41ALUN-E4-U72 BARRY
Adaugă în coș
85 MDL
Prețul este indicat pentru 1 Buc
Decoratiuni din zahar mix: stelute/perle/bastoane, - cafenii/aurii/verzi, 100g 71488 GPR
Adaugă în coș
270 MDL
Prețul este indicat pentru 1 Buc
Forma silicon semisfere 175x300 mm, Ø3.4xh1.6cm, 24 cavitati Pavoni
Adaugă în coș