Cheesecake la pahar cu căpșuni

Baza de biscuit
50 g biscuiți digestivi
15 g unt
1 linguriță zahar brun
1 linguriță scorțișoară
Crema cheesecake
140 g crema de branza
80 g frișcă
30 zahar pudra
Vanilie
Capsuni pentru decor
Perle albe de ciocolata pentru decor
Mod de preparare:
1. Topim untul și îl lăsăm deoparte.
2. Într-un robot mic de bucătărie, blendam biscuiții digestivi cu zahar și scorțișoară pana obținem o pudra fina.
3. Combinam biscuiții cu unt pana obținem un amestec ușor umed.
4. Umplem paharele de desert cu 1-2 lingurițe.
5. Pentru crema cheesecake, amestecam cu telul crema de brânză cu frișcă, zahar pudra și vanilie.
6. Umplem paharele cu posul.
7. Taiem capsunile in sferturi și decoram cheesecake - ul.
8. Se pot adăuga și perlute de ciocolata alba.
Poftă bună!
Te-ar mai putea interesa
90 MDL
Prețul este indicat pentru 1 Buc
Colorant alimentar alb perlat, 25g WS-P-088 Food colours
Adaugă în coș
50%
74.95 37.48 MDL
Prețul este indicat pentru 1 Set
Paie, Abena Gastro, 19,5cm, Ø8mm, maro, hartie 100 buc
Adaugă în coș
140 MDL
Prețul este indicat pentru 1 Kg
Vizyon – Pastă de zahăr albă pentru flori și dantele -Gum Paste- 1kg
Adaugă în coș
30%
49 34.3 MDL
Prețul este indicat pentru 1 Buc.
Orez expandat in ciocolata alba OPAL GPR
Adaugă în coș
6.9 MDL
Prețul este indicat pentru 1 Buc.
Forma din hirtie EGG-SHAPED GR.100 G9F15021 NV
Adaugă în coș