Budincă de ciocolată
Rețeta pe care ți-o propunem astăzi este o budincă de ciocolată, simplă și delicioasă, un desert excelent cu care vei cuceri instant musafirii.
Ingrediente:
- Praf de budincă de ciocolată
- 500 ml lapte
- 2-3 linguri de zahăr
Mod de preparare:
- Conținutul plicului de pudding se amestecă cu 2-3 linguri de zahăr și cu 4 linguri de lapte.
- Restul de lapte se pune la fiert.
- Laptele fiert se ia de pe foc și se adaugă amestecul preparat.
- Se pune din nou la fiert, la foc mic cca 1 min. amestecând ușor până la legarea compoziție.
- Budinca fierbinte se toarnă în cupe desert și se lasă să se răcească timp de 2 ore.
Savurează cu plăcere!
Te-ar mai putea interesa
280 MDL
Prețul este indicat pentru 1 Set
Decupatoare Alfabet 5.2x2.2H cm 27buc/set 0255081 DER
Adaugă în coș
221.5 MDL
Prețul este indicat pentru 1 Buc
Colorant alimentar auriu, 20g WS-P-105/WS-P-155 21 Food colours
Adaugă în coș
280 MDL
Prețul este indicat pentru 1 Buc
Forma din silicon ecler 130 x 30 h 28 mm 6 buc 30SIL504 Martellato
Adaugă în coș
1150 MDL
Prețul este indicat pentru 2.5 Kg
Ciocolata cu lapte 33,6% cacao 823 2,5kg Callebaut
Adaugă în coș
490 MDL
Prețul este indicat pentru 1 Set.
Forma din plastic p-ru uscat flori (set 4 buc) 40-W194C
Adaugă în coș
267 MDL
Prețul este indicat pentru 1 Buc.
Platou patrat alb FUJI 22x22x2.5 cm 63161_LAC
Adaugă în coș