BOMBOANE RYBY RB1

Bună ziua, drag pasionat de a găti.

Astăzi am pregătit BOMBOANE RUBY RB1 de la creativul bucătar David Komashi .
Rețeta pentru 93 buc.

Ingrediente pentru ganaș Ruby:

- 50 gr. suc de lămâie
- 200 gr. de piure de căpșuni
- 50 gr. de zahăr invertit 
- 50 gr. dextroză
25 gr. glucoză praf

Mod de pregătire:
Preîncălziți până la 35°C.
_______________________________________
35 gr.de unt de Cacao
350 gr. de Ciocolată Ruby Callebaut

Mod de preparare:
Preîncălziți până la 45°C. Adăugați siropul și mixați cu ajutorul blenderului.

_______________________________________

70 gr. unt  (îl puteți utiliza și încălzit)
50 gr. căpșună liofilizată (puteți utiliza și praf)

Mod de preparare: Adăgați ingredientele și mixați-le bine.

_______________________________________

1. Pune ciocolata temperată Ruby Callebaut pe o foaie de trafaret. Pe foaia de trafaret crează manual forma de inimă.
2. Utilizând forma de inimă creată aplică ganașul pe foaia de tranfer.
3. După care aplică ciocolata Ruby pe a doua foaie de transfer. Acoperă ganașul cu a doua foaie de trafaret.
5. Unește mărginile de inimă împreună ca să obții o bomboană în formă de inimă.

Produse din reteta
Pastile din ciocolata Ruby 250 gr. GPR
150 MDL
Prețul este indicat pentru 1 Buc.
Pastile din ciocolata Ruby 250 gr. GPR Adaugă în coș
Pastile de ciocolata roz RUBY 2,5g CHR-R35RB1-E4-U70 BARRY
1165.5 MDL
Prețul este indicat pentru 2.5 Kg
Pastile de ciocolata roz RUBY 2,5g CHR-R35RB1-E4-U70 BARRY Adaugă în coș
Stoc Epuizat
Sirop de glucoza INVERTED SUGAR SYROP 70 5kg 7097005 LAP
400 MDL
Prețul este indicat pentru 5 Kg
Sirop de glucoza INVERTED SUGAR SYROP 70 5kg 7097005 LAP
Unt de cacao 2371 BARBARA
1290 MDL
Prețul este indicat pentru 1 Kg
Unt de cacao 2371 BARBARA Adaugă în coș
Unt de Cacao 250gr 2371 GPR
350 MDL
Prețul este indicat pentru 1 Buc.
Unt de Cacao 250gr 2371 GPR Adaugă în coș
× logo

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi cele mai noi oferte!