Costuri și condiții de livrare

Costul livrării depinde de adresa de livrare și suma comenzii. 
Se livrează prin curierii GustaPro (conform graficului) și prin serviciile de curierat al Poștei Curier Rapid.(de la ușă până la ușă). Costurile pentru livrările prin curier:

În mun.Chișinău și suburbii:  

Opțiunea 1. Livrarea comenzilor în termen de 48 ore de la plasarea comenzii.  Pentru comenzile până la 799 lei -  costul livrării constituie 40 MDL. Pentru comenzile ce depășesc suma de 800 lei livrarea este GRATUITĂ . 

Opțiunea 2. - Livrarea comenzilor în aceeași zi (are loc dacă comanda este plasată până la ora 10:00 și se achită un adaos de 25lei la costul livrării ). Pentru comenzile până la 799 lei -  costul livrării constituie 40 MDL. Pentru comenzile ce depășesc suma de 800 lei livrarea este GRATUITĂ  + adaos de 25 lei. 

În raioanele Republicii Moldova prin curier de la ușă până la ușă (oricare localitate din țară): 
Pana la 1499 livrarea este contra cost 70 lei. La comenzile de peste 1500 lei comenzile livrarea este GRATUITĂ. Se livreazâ în oricare localitate din țară. 

Graficul locaților (prin curierii GustaPro):
Luni  -  Anenii Noi, Mereni, Maximovca, Dubasarii Vechi, Stăuceni, Cricova, Ciorescu, Orhei, Hirbovat 

Marți - Bălți, Glodeni 

Miercuri - Drochia, Rîșcani, Edinet, Vatra, Strășeni, Călărași, Fălești, Sculeni, Ungheni, Nisporeni 

Joi - Ialoveni, Hîncești, Carpineni, Cimișlia, Comrat, Congaz, Taraclia, Cahul, Sărata Galbenă, Anenii Noi, Mereni, Hîrbovăț 

Vineri -  Orhei, Telenești, Sîngerei, Bălți, Soroca, Stăuceni, Cricova, Ciorescu 

De asemenea și alte sate, orașe care se află în regiunea celor menționate mai sus. Se pot face unele excepții, dar, de fiecare dată livrările se efectuează conform graficului de mai sus. 

În raioane prin curier se livrează strict conform graficului. Graficul locaților disponibile la moment spre livrare: mun. Chișinău și suburbiile Chișinăului (de luni până sâmbătă, inclusiv sâmbătă). 


 

× logo

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi cele mai noi oferte!