Pavoni-producător italian de ustensile, echipamente și recipiente pentru panificație, patiserie & HORECA

Pavoni este un brand italian cu o istorie recunoscută de atenție la nevoile profesioniștilor, care cunoaște îndeaproape diferența dintre instrumentele de lucru simple și obiectele dedicate excelenței, capabile să inspire creativitatea bucătarilor și patiserii.

Compania Pavoni are 4 decenii de inovație și experiență în piața de patiserie și HORECA. Au început în sectorul de panificație și s-au extins la patiserie și HORECA. 

6.000 de articole, 20.500 m2 de spații și 15.000 de clienți în întreaga lume. Creșterea cifrelor o datorează muncii depuse pentru internaționalizarea companiei, precum și inovației și politicii de îmbunătățire a resurselor umane, acordând totodată atenție nevoilor bazei de clienți. Clienții pot fi siguri - comenzile lor vor fi complet personalizate, iar produsele pe care le-au comandat vor fi bine realizate și cu un raport calitate-preț optim.

Colecția Pavoni este prezentată cu idei inovatoare și produse cu un design unic, create în colaborare cu cei mai buni profesioniști din sector. 

Au fost una dintre primele companii din sectorul lor care a obținut certificarea UNI EN ISO 9001. Din 2009, sistemul lor de management al calității este operațional în conformitate cu standardul UNI EN ISO 9001:2008. Sistemul este certificat de TUV Rheinland, o companie germană de top cu acreditare internațională ACCREDIA. Statutul lor a fost reconfirmat în 2018 în conformitate cu noua versiune UNI EN ISO 9001:2015.

Produsele marca Pavoni pe care le găsiți în showroom-urile GustaPro sunt: forme din silicon de diferite dimensiuni, izomalt, forme și tăvi din policarbonat pentru gelato & panificație.

 

× logo

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi cele mai noi oferte!