Leagel produce paste concentrate precum și o diversitate de sosuri cremă pentru cele mai deosebite decorațiuni.

Cum a început povestea…
Leagel s-a născut în 1991 și de atunci ingredientul secret pentru succesul său mereu a fost pasiunea, anume pasiunea pentru lucruri bune. Astfel, cu o mare dorință în inima sa, în urmă cu 25 de ani, Tonino Leardini a fondat Leagel și împreună cu soția sa au decis să-și cuprindă toți cei douăzeci de ani de experiență ca producător de înghețată în produsele semifinite care îi poartă numele. 
O experiență care l-a determinat încă de la început, să creeze o gamă largă de produse realizate cu rețete tradiționale și cele mai bune tehnologii de producție disponibile.
În anul 1994, Giovanii Calabrò (un fost producător de înghețată, cu o mare experiență) se alătură structurii corporative Leagel și cei trei parteneri își unesc forțele pentru a face Leagel un punct de întâlnire pentru factorii de decizie înghețată din întreaga lume.

În douăzeci și cinci de ani activitatea Leagel a crescut neîncetat, atât din punct de vedere al achiziției clienților, cât și al varietății de produse oferite.
Pentru companie, creșterea a însemnat și direcționarea strategiilor sale comerciale către o internaționalizare din ce în ce mai deschisă: de la debutul în Italia Leagel a aterizat ulterior pe piața germană, până la extinderea pe cele cinci continente. 

Astăzi Grupul este compus din sediul istoric din Republica San Marino și compania Leagel America do Sul din inima Braziliei, companie care a atins un obiectiv important, format din oameni care împărtășesc aceleași idealuri și cu aceeași dedicație au făcut istoria acestor ani.

× logo

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi cele mai noi oferte!