FOTO | Citește interviul, află cine este Irina Cebotari și cum a început ea arta patiseriei

 

În fiecare lună, GustaPro răsplătește încrederea clienților săi alegând „Clientul lunii”. Luna aceasta am decis să o recompensăm pe Irina, cea din spatele deserturilor irys_cake_i. Citește interviul și află povestea ei.

GP: - Bună, Irina. Ne poți face o scurtă prezentare?

I: - Mă numesc Cebotari Irina, 30 ani. Deși pasiunea mea și-a pus rădăcinile acum 10 ani, abia la mijlocul anului 2021 am decis că vreau să îmi îmbunătățesc cunoștințele în domeniu, atunci am finisat primul curs de 3 luni cu obținerea certificatului de studiu.

GP: - Felicitări pentru acest pas! Te rugăm să ne spui cum ai cunoscut GustaPro? Ce te-a determinat să faci prima achiziție la noi?

I: - Despre GustaPro am auzit de la o persoană drag sufletului meu - Diana Ballerini. Datorită ei, v-am întâlnit pe voi, iar ulterior mi-am înzestrat bucătăria cu toate cele necesare pasiunii mele.

GP: - Wow, ne pare atât de bine. Ce produse ai ales pentru cea mai recentă rețetă? Cu ce ocazie ai gătit prăjitura? (dacă ai și foto)

I: - Printre cele mai recente lucrări a fost un tort pregătit pentru o zi de naștere. 

Un băiat superb care a împlinit 17 ani. Fiind pasionat de mașinile marca Mercedes, am optat pentru partea superioară a tortului o imagine comestibilă cu insigna Mercedes, decorat și cu un cream cheese, scurgeri de ciocolată pe contur, iar pe interior am avut un Red Velvet cu inserție de căpșuni.

GP: - Să știi că ne faci pofte. Suntem curioși să știm care a fost cel mai înnebunitor design pe care l-ai făcut până acum? A ieșit bine din prima? Cât timp a durat? 

I: - Eu sunt foarte pretențioasă când merge vorba despre decor și aspectul tortului. Majoritatea clienților îmi încredințează design-ul și de fiecare dată când am făcut-o, mereu a ieșit cu succes. Acest decor este făcut din foi de napolitană, mi-a luat aproximativ 3 zile să-l pregătesc din motiv că la acel moment nu aveam nici un instrument care să-mi ușureze munca. Toți invitații au fost uimiți de decor, iar copiii n-au avut răbdare să-l devoreze ( la propriu). 😄 

 

 

GP: - Cine sunt de obicei clienții tăi și unde putem comanda sau cumpăra prăjiturile tale?

I: - De-obicei clienții mei sunt persoanele mai apropiate care au avut încredere în mine încă de la început, iar ulterior din recomandările lor au venit și clienți noi. Comanda poate fi efectuată atât cât pe pagina mea de Instagram irys_cake_i cât și la numărul meu de telefon: 079 877 668.

GP: - Și în sfârșit, spune-ne ai recomanda produsele GustaPro cunoscuților sau prietenilor tăi?

Cu cel mai mare drag vă etichetez când trec pe la voi și vă recomand tuturor ce sunt abia la început de drum sau caută produse de lucru calitative. 

 

GP: -Irina,  îți mulțumim  pentru încrederea pe care ne-o acorzi și că ai răspuns la întrebările noastre. Ne vedem data viitoare!

 

 

× logo

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi cele mai noi oferte!