FOTO | Citește interviul, află cine este Adriana Toma și cum a îndrăgit GustaPro

 

GustaPro își pune în evidență talentele și încrederea clienților săi. În interviul de astăzi, vă prezentăm pe Adriana Toma, persoana din spatele delicioaselor deserturi Dolce Capriccio. Descoperă interviul și află povestea ei captivantă.

 

GP: - Bună, Andriana.

Prezintă-te pe scurt! De cât timp ești în acest domeniu? Cum l-ai ales?

A: - Din 2017 am pus temelia la cofetăria artizanală - DOLCE CAPRICCIO. Inițial am început să gătim deserturi pentru familie, ulterior am început să le împărtășim și cu prietenii. Acum această pasiune este un mod de viata pentru noi, o cale prin care ne facem permanent prieteni și contribuim activ la bunăstarea societății din care facem parte.

 

GP: - Curios răspuns. Cum ai cunoscut GustaPro? Ce te-a determinat să faci prima achiziție?

A: - Am cunoscut GustaPro, prin intermediul rețelelor de socializare și prin fantasticul Google autotștiutor. M-a cucerit varietatea mare de produse de la cei mai buni producători, angajații excepționali și răbdători care sunt mereu gata să satisfacă capriciile fiecărui client, în sensul bun și direct al cuvântului. Tot ei au reușit să devină oamenii SUFLETULUI MEU. 

 

GP: - Îți mulțumim pentru aceste cuvinte calde, și noi ținem la tine! Zi-ne ce produse ai ales pentru cea mai recentă rețetă? Cu ce ocazie ai gătit prăjitura?

A: - Am gătit un tort pentru un bucătar chiar în forma unei bluze pentru chef. Pentru realizarea acestei forme am folosit pasta de zahăr de la GustaPro, a fost perfectă pentru modelare. 

 

A: - Tot pentru acest tort am folosit și crema de brânză de la voi, sunt fidelă ei pentru calitatea superioară pe care o oferă. 

 

GP: -  Wow, sună delicios și creativ! Adriana, ne este interesant care a fost cel mai înnebunitor design pe care l-ai făcut până acum? A ieșit bine din prima? Cât timp a durat?

A: - Sinceră să fiu, optez pentru simplitate, însă clienții și dorințele lor au prioritate. Aș zice că în momentul în care se depune dragoste, creativitate și puțin efort, totul iese din prima! La capitolul timp, a durat cam peste 3 ore, oricum mult contează decorul solicitat. 

 

GP: - Cine sunt de obicei clienții tăi și unde putem comanda sau cumpăra prăjiturile tale?

A: - Clienții mei sunt toți amatorii de torturi gustoase, iar cei care încă nu au gustat deserturile noastre ne pot găsi pe rețelele de socializare Facebook și Instagram - @Dolce Capriccio sau direct pe site-ul nostru: www.dolcecapriccio.md

Îi așteptăm pe toți cu mare drag și poftă de creații noi!

 

GP: - La final, spune-ne ai recomanda produsele GustaPro cunoscuților sau prietenilor tăi?

A: - Un sincer, DA!

 

GP: - Îți mulțumim Adriana enorm de mult pentru acest înterviu și pentru fidelitatea ta. Să știi că mereu te așteptăm pentru buna dispoziție pe care ne-o oferi.

 

Dragi prieteni, vă invităm să vedeți câteva creații dulci din patiseria Dolce Capriccio.

 

× logo

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi cele mai noi oferte!