Prajitura cardamom cu apă de trandafiri și Ruby Ganache
Prajitura cardamom cu apă de trandafiri și Ruby Ganache
Satisface-ți pofta de dulce cu acest deliciu ușor de facut.
Prinde rețeta de pe pagina noastră!
Ingrediente:
• 200 g unt nesărat moale
• 150 de zahăr
• 4 ouă
• 125 g făină simplă
• 250 g migdale macinate
• 2 linguriță de cardamom pudră
• 1 linguriță de praf de copt
• 1 linguriță de sare
• 1 linguriță de apă de trandafiri
• 2 linguriță de lapte proaspăt
• 1 bucată de coajă de lămâie rasă
Mod de preparare:
1. Preîncălziți cuptorul la 180°C/160°C Ventilator/gaz 5. Ungeți și tapetați 6 mini forme de pâine.
2. Într-un castron mare, bateți untul și zahărul cu o telul electric până devine compoziția pufoasă.
3. Adaugă ouăle, pe rând, amestecând până se încorporează.
4. Adaugati faina, migdalele macinate, cardamomul, praful de copt, sarea, apa de trandafiri, laptele si coaja de lamaie si amestecati pana se omogenizeaza.
5. Împărțiți amestecul uniform între formele de tort și transferați la cuptor pentru a se coace timp de 30 de minute sau până devin aurii.
6. Odată copt, scoateți din cuptor și transferați pe un grătar.
Ingrediente:
• 150 g Callebaut - ciocolată belgiană Ruby - RB1
• 6 linguriță de smântână dublă (48%)
• 20 g fistic tocat
• 2 linguriță de petale de trandafir
Mod de preparare:
Pentru a face ganache, topiți Callebaut® Ruby Chocolate Callets și smântâna dublă împreună. Odată netedă și lucioasă, se întinde neted peste prăjituri.
Decorați cu fistic, petale de trandafir și Callebaut® Ruby Blossoms pentru a termina.