Muffins cu iaurt și lămâie (fără gluten)

Dificultate: ușoară
Cantitate: 12 muffins

Ingrediente

  • 1 pahar de iaurt cu lămâie (125 ml)

  • 1/2 pahar de zahăr tos

  • 2 ouă

  • 4 pahare de amestec pentru prăjituri fără gluten

  • 1 pahar de lapte

  • 1/2 pahar de ulei de arahide

  • Coaja rasă de la o lămâie netratată

(paharul = același recipient de iaurt gol, folosit ca unitate de măsură)

Mod de preparare

 

  1. Amestecă iaurtul cu laptele și uleiul până se omogenizează.

  2. Separat, bate ouăle cu zahărul, apoi adaugă-le peste compoziția cu iaurt, amestecând cu un tel.

  3. Încorporează treptat amestecul pentru prăjituri fără gluten și coaja rasă de lămâie.

  4. Când aluatul devine omogen, toarnă-l în forme pentru muffins, aproape până la margine.

  5. Coace la 180°C timp de aproximativ 20 de minute. Fă testul cu scobitoarea pentru a verifica dacă sunt copți.

Produse din reteta
36.35 MDL
Цена указана за 1 Buc
Amestec pentru patiserie fara gluten 500g, Molino Chiavazza 8 % TVA Добавить в корзину
× logo

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi cele mai noi oferte!