Mousse cu mango

Ingrediente pentru 4 verrine:

150 g smântână pentru frișcă
40 g zahar pudra
250 g piure de mango
1 foaie de gelatina

Mod de preparare:

1. Punem foaia de gelatina la hidratat în apa rece.
2. Între timp încălzim piureul de mango. Dizolvam gelatina în el.
3. Batem la mixer smântână pentru frișcă cu zaharul pudra pana capătă o consistenta mai ferma.
4. O incorporam in transe în piureul de mango.
5. Turnam mousse-ul în paharele de desert cu ajutorul unui post.
6. Decoram cu frișcă bătută și bucăți de mango Fresh.
7. Ținem la frigider câteva ore Mousse-ul înainte de servire.

Bon Appétit!

Produse din reteta
Piure de mango 100% 1kg PURENA
302 MDL
Цена указана за 1 Kg
Piure de mango 100% 1kg PURENA Добавить в корзину
Pahare din plastic 47 ml (ser 100buc) PMOJA001
348 MDL
Цена указана за 1 Set.
Pahare din plastic 47 ml (ser 100buc) PMOJA001 Добавить в корзину
Frisca naturala UHT 36% MLK
135 MDL
Цена указана за 1 Lit.
Frisca naturala UHT 36% MLK Добавить в корзину
× logo

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi cele mai noi oferte!