Budincă de ciocolată

Rețeta pe care ți-o propunem astăzi este o budincă de ciocolată, simplă și delicioasă, un desert excelent cu care vei cuceri instant musafirii.

Ingrediente:

  • Praf de budincă de ciocolată
  • 500 ml lapte
  • 2-3 linguri de zahăr

Mod de preparare:

  • Conținutul plicului de pudding se amestecă cu 2-3 linguri de zahăr și cu 4 linguri de lapte.
  • Restul de lapte se pune la fiert.
  • Laptele fiert se ia de pe foc și se adaugă amestecul preparat.
  • Se pune din nou la fiert, la foc mic cca 1 min. amestecând ușor până la legarea compoziție.
  • Budinca fierbinte se toarnă în cupe desert și se lasă să se răcească timp de 2 ore.

 

Savurează cu plăcere!

× logo

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi cele mai noi oferte!