Brioșe cu ciocolată caldă

Ingrediente:

• 250 g făină simplă

• 200 g zahăr pudră

• 45 g Callebaut- pudră de cacao

• 5 g bicarbonate de sodiu

• 5 g extract de vanilie

• 2 g pudră de scorțișoară

• 1 g nucșoară măcinată

• 1 ou

• 200 g iaurt

• 120 ml lapte

• 120 ml ulei vegetal

• 40 g Callebaut- ciocolată neagră belgiană- Rețeta N 811

Mod de preparare:

1. Se preîncălzește cuptorul la 180 C.

2. Se topește ciocolata.

3. Se dau prin sită și se amestecă ingredientele uscate, după care se amestecă cu ciocolata topită.

4. Se dau la coacere pentru 12 minute.

Ingrediente pentru ganache:

• 200 g  Callebaut- ciocolată cu lapte belgiană- Rețeta N 823

• 150 g frișcă

• 20 g glucoză

Mod de preparare:

1. Se încălzește crema și glucoza împreună doar până la punctul
de fierbere.

2. Se  scoate de pe foc și se adaugă  Callebaut 823
de ciocolată cu lapte.

 3. Se amestecă până se topește
 4. Se lasă  să se îngroașe.

Decorație:

10 g Callebaut- Flori de ciocolată- Blossom Dark

Adunare:

1. Puneți ganache de ciocolată cu lapte într-un castron și înmuiați vârfurile brioșelor în el.
2. Presărați flori de ciocolată neagră în jurul marginii fiecărei brioșe.

Să aveți poftă mare.

 

Produse din reteta
Stoc Epuizat
Ciocolata neagra 54,5% cacao 811 0.4kg Callebaut
145 MDL
Цена указана за 1 Buc
Ciocolata neagra 54,5% cacao 811 0.4kg Callebaut
Stoc Epuizat
Ciocolata cu lapte 33,6% cacao 823 0.4kg Callebaut
131.08 MDL
Цена указана за 1 Buc
Ciocolata cu lapte 33,6% cacao 823 0.4kg Callebaut
Fulgi din ciocolata Blossoms Dark 100 gr. GPR
39 MDL
Цена указана за 1 Шт.
Fulgi din ciocolata Blossoms Dark 100 gr. GPR Добавить в корзину
× logo

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi cele mai noi oferte!