BOMBOANE RYBY RB1
Bună ziua, drag pasionat de a găti.
Astăzi am pregătit BOMBOANE RUBY RB1 de la creativul bucătar David Komashi .
Rețeta pentru 93 buc.
Ingrediente pentru ganaș Ruby:
- 50 gr. suc de lămâie
- 200 gr. de piure de căpșuni
- 50 gr. de zahăr invertit
- 50 gr. dextroză
25 gr. glucoză praf
Mod de pregătire:
Preîncălziți până la 35°C.
_______________________________________
35 gr.de unt de Cacao
350 gr. de Ciocolată Ruby Callebaut
Mod de preparare:
Preîncălziți până la 45°C. Adăugați siropul și mixați cu ajutorul blenderului.
_______________________________________
70 gr. unt (îl puteți utiliza și încălzit)
50 gr. căpșună liofilizată (puteți utiliza și praf)
Mod de preparare: Adăgați ingredientele și mixați-le bine.
_______________________________________
1. Pune ciocolata temperată Ruby Callebaut pe o foaie de trafaret. Pe foaia de trafaret crează manual forma de inimă.
2. Utilizând forma de inimă creată aplică ganașul pe foaia de tranfer.
3. După care aplică ciocolata Ruby pe a doua foaie de transfer. Acoperă ganașul cu a doua foaie de trafaret.
5. Unește mărginile de inimă împreună ca să obții o bomboană în formă de inimă.