Prăjituri de ciocolată cu unt de arahide și sare de mare
Aceste prăjituri de ciocolată nu doar că sunt nemaipomenit de fine și gustoase, dar și foarte ușor de făcut, astfel încât să economisiți timpul de preparare și să aveți mai mult timp pentru savurarea lor.
Ingrediente:
• 350 g Callebaut - ciocolată neagră belgiană - Rețetă N° 811
• 250 g unt nesărat
• 80 g pudră de cacao
• 400 g zahăr pudră
• 6 ouă
• 130 g făină
• 250 g fulgi de sare de mare
• 1 lingură de unt de arahide
Mod de preparare:
- Se încălzește cuptorul la ventilator/gaz 190°C/170°C .
- Topiți Callebaut 811 Dark Chocolate și untul nesărat într-o cratiță așezată la foc mic.
- Odată topit, scoateți de pe foc și amestecați cu pudra de cacao până când aveți un amestec neted. Lăsați-l deoparte.
- Într-un castron mare, amestecați zahărul și ouăle până când sunt palide și pufoase.
- Adăugați amestecul de ciocolată răcită și amestecați până la omogenizare.
- După care adăugați și amestecați și făina până când amestecul este combinat.
- Ungeți cu unt o tavă de 27 x 20 cm și transferați amestecul.
- Puneți untul de arahide în mai multe bucăți, pe suprafața amestecului și rotiți cu atenție cu o lingură sau un cuțit pentru a crea un model frumos.
- Se presara cu fulgi de sare de mare.
- Se transferă la cuptor și se coace timp de 20-25 de minute și se lasă să se răcească pe un suport de sârmă înainte de feliere.
Produse din reteta
Stoc Epuizat
145 MDL
Prețul este indicat pentru 1 Buc
Ciocolata neagra 54,5% cacao 811 0.4kg Callebaut