Negrese cu crema de cacao
Combinația asta este irezistibilă: negresă delicioasă cu cremă de cacao. Rețeta este una extrem de rapidă, cel puțin în ceea ce privește timpul de preparare.
În maxim 10 minute o așezi în tavă, în alte 45 o scoți din cuptor și ramâne doar să aștepți cu nerăbdare să se răcească.
Ingrediente:
• 140 g faină
• 100 g cacao
• 1/2 linguriță praf de copt
• 115 g unt topit
• 350 g zahăr brun
• 4 ouă
• 200 g cremă de cacao
Mod de preparare:
-
Mixează ingredientele uscate între ele: făina, cacao și praful de copt.
-
Separat, combină zaharul brun cu untul topit.
-
Adauga treptat ouale, amestecând după fiecare.
-
Încorporează ingredientele uscate în compoziția lichidă, urmate de cremă de cacao.
-
Întinde compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
-
Pune tava în cuptor, la 180 grade, pentru 40-45 minute.
-
Servește cu cremă de cacao.
Să ai poftă!!!