MACARONS
Bună ziua, drag pasionat de a găti.
Astăzi am pregătit rețeta pentru MACARONS
Ingrediente pentru macarons
- 90 gr albuș (la temperatura camerei)
- 125 gr zahăr
- 125 gr de zahăr pudră
- 125 gr făină de migdale
Mod de preparare:
1. Se cerne zahărul pudră cu făina de migdale de 2-3 ori printr-o sită. (îl lași într-o parte)
2. Albușurile se mixează cu zahăr tos (se pune în 2-3 tranșe) până obții o bezea fermă
3. Dacă dorești să-i oferi o culoare atunci adaugi colorantul
4. Se pune amestecul de zahăr pudră și făina de migdale, în 2-3 tranșe și cu o spatulă, se omogenizează bine compoziția până devine ''curge ca o panglica"
5. Se pune compoziția într-un poș cu cu un dui de de 8-10 mm, pe un covoraș din silicon, creăm mici cercuri la distanțe una de alta.
6. Le introducem în cuptorul preîncălzit, la 150 grade, reducem la temperatura de 135 grade și le coacem pentru 20 min.
7. După coacere, le lăsăm pe covoraș pentru încă 20 min pentru a se răci. Apoi le desprindem de covoraș
Spune-ne și nouă dacă ți-a fost utilă rețeta. Etichetează-ne pe rețelele de socializare facebook sau instagram.