Floricele de ciocolată cu caise

Acest popcorn acoperit cu ciocolată Callebaut Gold și combinat cu bucăți mici de caise uscate savuroase
livrează oricui o criză de răsfăț cu fiecare mușcătură. Acest deliciu e binevenit seara, în cercul familiei sau a prietenilor pentru a complete atmosfera de cinema.

Ingrediente:

• 15 g unt de cacao

•  100 g porumb

•  300 g Callebaut -ciocolată belgiană de aur - Gold

•  250 g caise uscate

Mod de preparare:

1. Puneți untul de cacao într-o cratiță mare cu un capac.

2. Încălziți untul la foc mediu timp de un minut și apoi adăugați porumbul.

3. Puneți capacul și lăsați porumbul să înceapă a se pregăti.

4. Asigurați-vă că îi dați puțină agitație, dar păstrând capacul deasupra, pentru a nu-i da voie
porumbului să ardă.

5. Când auziți încetinirea pocniturilor, opriți căldura și lăsați timp de 2 minute înainte de a
scoate capacul.

6. Scoateți popcornul din cratiță și puneți-l într-un castron să se răcească.

7. Topiți Callebaut Gold Chocolate Callets într-un castron de plastic în cuptorul cu microunde
(încercați să nu obțineți ciocolata prea fierbinte).

8. După,amestecați în ea floricelele și adăugați si caisele uscate.

9. Iar după 5 minute de stat la frigider poftă bună și vizionare plăcută.

Produse din reteta
30%
Ciocolata alba cu caramel 30.4% unt de cacao Gold 0.4kg Callebaut
205 143.5 MDL
Prețul este indicat pentru 1 Buc
Ciocolata alba cu caramel 30.4% unt de cacao Gold 0.4kg Callebaut Adaugă în coș
× logo

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi cele mai noi oferte!