ACADELE
Bună ziua, drag pasionat de a găti.
Astăzi am pregătit rețeta pentru ACADELE.
Ingrediente pentru acadele (lolipops)
- apă 70 ml.
- zahăr 220 gr.
- glucoză 100 gr.
Mod de preparare:
1. Se adaugă toate ingredientele într-un vas cu fund dublu, se pune la fiert la un foc mediu până ajungi la temperatura de 145 grade Celsius.
2. Dacă dorești ca acadeau ta să prindă culoare atunci poți adauga colorant (gel sau praf) spre final.
3. Poți utiliza formă pentru acadele sau chiar pe un covoraș de silicon adaugi cu o lingura și formezi sferele de mărimea care ți-o dorești.
4. Fixezi sferele cu betișoare pentru lolipops.
* În caz că se răcește compoziția o mai încălzești un pic.
5. După 5 min. Sferele obținute se desprind foarte ușor de pe covoraș.
Spune-ne și nouă dacă ți-a fost utilă rețeta. Etichetează-ne pe rețelele de socializare facebook sau instagram.